PopUp MP3 Player (New Window)

Cofetarie

Descriere cofetarie

.

.

.

Read more...

Despre noi

Cofetaria Rusalca din Turda, a fost infiintata in anul 1991, functionand din anul 1993, cu 15 angajati, iar in clipa de fata suntem o echipa cu 21 angajati ce, au acumulat experienta de-a lungul anilor. Beneficiem de o mare recunoastere, pe piata din judetul Cluj si imprejurimi, ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostrii.
Cofetaria Rusalca este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la produsele de cofetarie si patiserie.
In laboratorul de cofetarie si patiserie “RUSALCA”, ne axam pe Calitate, incepand de la materiile prime si pana la produsele finite: prajituri de casa, respectand retetele vechi traditionale ca:  “la mama acasa“. Cremele sunt realizate prin procedee traditionale dar folosim si creme instant, la unele produse la bucata.
Cofetaria “Rusalca” preia comenzi pentru ocazii speciale: nunti, botezuri, aniversari, etc.
Deviza noastra este: “CALITATEA”.

Read more...

Prajituri pentru nunta

Prajituri pentru nunta.

Pentru nunti avem un sortiment de prajituri cu care nu puteti da gres. Fie ca le serviti la masa sau faceti pachetele nuntasilor, ei va vor multumi pentru ele.

Puteti alege mai multe sau un singur sortiment, un tortulet sau o combinatie de prajituri si tortulet, dupa preferintele dvs., iar acestea le veti primi ambalate in caserole.

Torturi pentru nunta

Torturi nunta.

Tortul miresei. E important. E important pentru mireasa, doar e un eveniment unic in viata ei. E important pentru mire ca aleasa lui sa fie fericita, si e important ca toti sa se bucure de acest tort. Taierea lui de catre miri inseamna sfarsitul unei ere si inceputul alteia, la care sunt martori si nasii marcand evenimentul cu tortul nasilor, avand parte si ei de momentul dulce al nuntii. Intelegand importanta torturilor de nunta, nu facem compromisuri, nici in gust nici in aspect.

Read more...

Patiserie & Cofetarie

Patiseria noastră vă oferă produse preparate (pregătite şi coapte) în laboratorul propriu, băuturi calde nealcoolice, băuturi răcoritoare şi bere.

Avem patiseri cu experienţă care va încântă papilele gustative cu delicioase pateuri, croissante, saleuri, sărăţele, brânzoaice, cozonaci, rulouri, ştrudele şi checuri.

Vă invităm în salon pentru a gusta bunătăţile mai sus amintite sau va invităm să lansaţi o comanda pentru un eveniment deosebit aici.

Read more...

Tel. 0264 311 662
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.